Hoogste punt bouw bereikt

Verhuur van duurzame nieuwbouwappartementen Lindewijck

Ditters Makelaars B.V. en Van Ginkel & Van Bemmelen zijn een samenwerking aangegaan om de verhuur van 167 nieuwbouwappartementen van het project Lindewijck te Veenendaal voor All-In Real Estate te verzorgen. De duurzame appartementen, die volledig gasloos zijn, bevinden zich op een ideale locatie op loopafstand van het centrum en het station.

De 167 appartementen zijn verdeeld over vier gebouwen in een U-vorm, gelegen aan een groen leefdek met daaronder parkeergelegenheid op maaiveldniveau. Er is al grote belangstelling voor de huur van de appartementen, die variëren in woningtypes met 1 tot 3 slaapkamers. Bijna alle appartementen beschikken over een buitenruimte en het merendeel heeft een berging.

Burgland Bouw heeft in samenwerking met All-In Real Estate en Ridge het hoogste punt in de bouw van het project Lindewijck bereikt. Dit is op 10 mei jl. feestelijk gevierd door vlaggen te hijsen en traditioneel pannenbier te drinken. Van de vier blokken is er al één wind- en waterdicht, hier is de afbouw inmiddels van start gegaan.

De inschrijving voor de verhuur van de appartementen start medio juli 2023. Geïnteresseerden kunnen hiervoor de website in de gaten houden. De oplevering staat nu gepland voor het eerste kwartaal 2024, afhankelijk van de verdere voortgang van de bouw.

Van de 167 appartementen zijn er 50 sociale huurwoningen, waarvoor de inschrijving verloopt via Huiswaarts.nu. De overige woningen kunnen worden gehuurd via de reeds genoemde makelaars.