Startsein gegeven

Startsein gegeven voor duurzaam woningbouwproject Lindewijck te Veenendaal

Op woensdag 9 maart jl. is het startsein gegeven voor de bouw van het project Lindewijck aan ’t HolleGoed/Industrielaan. Wethouder Engbert Stroobosscher en de vertegenwoordigers van Ridge, All-In Real Estate en Burgland Bouw hesen samen de vlag als symbool voor een mooie samenwerking. Het duurzame project omvat 167 huurappartementen en wordt eind 2023 opgeleverd.

Project Lindewijck is ontworpen in samenwerking met MIES Architecten en krijgt een moderne, stedelijke uitstraling. Het uit vier torens bestaande complex wordt voorzien van diverse duurzame oplossingen, gasloos opgeleverd en gebouwd met de nieuwste CO2-vrije klimaatinstallatie. De grote Moeraseik op het bouwterrein blijft behouden en vormt straks het groene middelpunt van Lindewijck.

De geplande ontwikkeling bestaat uit 167 hoogwaardig afgewerkte huurappartementen (50 sociale huurwoningen, 113 vrije sector woningen en 4 penthouses) die variëren in grootte van 46m2 tot 157m2. Het complex beschikt over parkeervoorzieningen en bijna alle appartementen worden voorzien van een buitenruimte.

“Er is landelijk veel behoefte aan huurwoningen, zo ook in Veenendaal. Al voordat we vandaag met de bouw zijn gestart, werd er veel interesse getoond voor dit project. Dat verwachten we terug te zien in de inschrijvingen. Het duurzame karakter en de locatie van Lindewijck spelen daarbij ongetwijfeld een rol. Daarbij is het is mooi dat we een bijdrage kunnen leveren aan de woningvoorraad”, aldus All-In Real Estate.

Locatie en bereikbaarheid
Het appartementencomplex aan ’t HolleGoed/Industrielaan bevindt zich op 500 meter van het treinstation van Veenendaal Centrum en 300 meter van het busstation. Ook met de auto is Lindewijck uitstekend te bereiken.

Inschrijven
Het project wordt naar verwachting eind 2023 opgeleverd. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf Q2 2023 inschrijven als zij interesse hebben in het huren van een van de appartementen. Houd de website in de gaten voor de voortgang en meer informatie.