Update Q2 2023

Inmiddels zijn blok B en C helemaal wind en waterdicht. Deze twee blokken zitten volop in de afbouw en zijn al helemaal uit de steigers. Op de balkons worden de hekken afgemonteerd.

Blok A is tot en met de 3e verdieping wind/waterdicht en alle kozijnen zijn geplaatst. Ook hier is reeds gestart met de afbouw. In het penthouse is het geplande tegelwerk gereed en na de bouwvak wordt gestart met het sanitair en het spuitwerk van de plafonds.

Blok D is tot en met de 5e verdieping wind/waterdicht en na de bouwvak begint de aannemer met het stucwerk op de 8e verdieping.

De bouwvak is bijna in aantocht. Vanaf 14 augustus gaan de bouwwerkzaamheden weer verder.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de verhuurwebsite. Deze loopt een beetje uit en schuift van medio juli door na de bouwvak en zal eind augustus online gaan. De vooraankondiging voor de verhuur staat inmiddels op Funda

Mocht u zich nog niet aangemeld hebben als geïnteresseerde huurder, stuurt u dan een mail via info@lindewijck.nl, zodat u via de mailinglist van de betrokken makelaars (Van Ginkel & Van Bemmelen en Ditters Makelaars) geïnformeerd kunt blijven over de start van de verhuur.