Update Q3 2023

De bouw verloopt volgens een strakke planning en deze planning wordt goed bewaakt door Burgland Bouw. Het project gaat inmiddels richting oplevering, wat nog altijd gepland staat voor einde jaar. De torens worden opgeleverd in de volgorde B, C, A, D, waarbij toren B zo goed als gereed is en de laatste opleverpunten worden nagelopen. Voor toren C geldt dat de werkzaamheden ook richting oplevering lopen en voor de overige twee torens (A & D) is het spuitwerk deze week afgerond.

Het leefdek is inmiddels tussen de gebouwen in geplaatst ter hoogte van de eerste verdieping en wordt momenteel verder afgewerkt. De privé parkeerplaatsen zijn ook grotendeels gereed.Dit jaar wordt er nog gestart met de omliggende infrastructuur. Zowel de openbare ruimte als het leefdek staan in het eerste half jaar van 2024 gepland voor oplevering.

Ondertussen is de verhuur van start gegaan en is toren B al snel volledig verhuurd. Toren C is sinds kort beschikbaar voor verhuur en de eerste huurcontracten zijn reeds gesloten. De 4 penthouses bevinden zich in toren A en D en daarvan zijn de eerste in toren A ook open voor inschrijving. Voor meer informatie over het huren van een appartement in appartementencomplex Lindewijck, kunt u contact opnemen met makelaars Ditters of Van Ginkel & Van Bemmelen te Veenendaal.